agència d'informació 29-s

Ya son una veintena las detenciones en Barcelona y una treintena en Cataluña

29 d Mar a les 18:04 per redacció | descarregar l'article en PDF alter-lingüa: català ||
URL CURTA http://agencia29.net/1084 ||

Al llarg de la nit i matinada s’han produït diverses situacions de tensió entre els piquets i agents policials, en la majoria de casos de paisà. S’han produït cinc detencions. La primera a les dues de la matinada a Nou Barris (Barcelona), un home de 50 anys ha estat conduït fins a comissaria i després ha quedat en llibertat sota l’acusació d’haver siliconat un establiment comercial.
A lo largo de la noche y de la madrugada se han prodrucido diversas situaciones de tensión entre los piquetes y los agentes policiales, en la mayoría de los casos de paisano. se han producido cinco detenciones. La primera a las dos de la madrugada en Nou Barris (Barcelona). Un hombre de 50 años ha sido conducido hasta la comisaría y después ha quedado en libertad bajo la acusación de haber siliconado un establecimiento comercial.


Poc abans de les tres de la matinada, un jove ha estat detingut per agents de paisà a l’avinguda Alfons X del districte de Gràcia de Barcelona. A Santa Coloma de Gramenet, un noi ha estat detingut per la policia local, però ha quedat en llibertat poc després de les tres de la matinada. La quarta detenció s’ha produït a Mataró, on un jove ha estat emmanillat i traslladat a comissaria. A l’avinguda Andorra de Tarragona s’ha viscut el cinquè episodi repressiu. Després han vingut les tres detencions de Badalona, sota l’acusació de desobediència a l’autoritat, dues a Sabadell i tot un seguit de detencions a Barcelona, en especial als entorns del passeig de Gràcia, tant per part de Mossos d’Esquadra com de la Guàrdia Urbana. Dues de les persones detingudes són menors. El recompte conjunt situa en una vintena el nombre de detencions a Barcelona i prop d’una trentena a Catalunya, entre elles, dues a Palma. A l’Estat espanyol la majoria de detencions s’han produït a Madrid i Andalusia.

En aquest sentit, cal recordar que un equip legal de juristes coordinat a través del telèfon 689 819 905 dóna assistència legal a les persones detingudes durant la vaga general a Barcelona.
Poco antes de las tres de la madrugada, un joven ha sido detenido por agentes de paisano en la avenida Alfons X del distrito de Gràcia de Barcelona. En Santa Coloma de Gramanet, un chico ha sido detenido por la policía local, pero ha quedado en libertad poco después de las tres de la mmadrugada. La cuarta detención se ha producido en Mataró, donde han esposado a un joven y lo ha sido trasladado a comisaría. En la avenida Andorra de Tarragona se ha vivido el quinto episodio represivo. Después se han producido tres detenciones de Badalona, bajo acusación de desacato a la autoridad, dos en Sabadell y toda una serie de detenciones en Barcelona, especialmente en los alrededores del Passeig de Gràcia, por parte de los Mossos d’Esquadra como de la Guardia Urbana. Dos de las personas detenidas son menores. El recuento conjunto sitúa en la veintena el número de detenciones en Barcelona y cerca de una treintena en Catalunya.entre ellas, dos en Palma. En el Estado español, la mayoría de detenciones se han producido en Madrid y Andalucía.

En este sentido, cabe recordar que un equipo legal de juristas coordinado a través del teléfono 689 819 905 da asistencia legal a las personas detenidas durante la huelga general en Barcelona.

Descarrega l'article en PDF |||| Traduccions automàtiques: Castellano | English

Seguir la vida del sitio RSS 2.0 | Visitar en mode text | Avís legal | Spip
Yolanda Vaqué, 27 anys: “L'agència de viatges on treballava ha tancat després de mesos de patiment i de no poder dormir. Els del sindicat ens deien que no féssim vaga, que no ens manifestéssim, que no denunciéssim l'empresa. Ara em criden a la vaga. Haurem d'inventar nous sindicats i fer vagues de debò”